AUAN sustine tinerele talente
3 iunie 2013
Tribuna – 7 Iunie 2013
8 iunie 2013

1 Iunie 2013

Cea mai frumoasa zi de 1 Iunie pentru beneficiarii AUAN

Beneficiarii “Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu” – AUAN au avut deosebita onoare de a fi invitati la sarbatoarea “TRENULETUL BUCURIEI SCANDIA”,  organizata de firma S.C.”Scandia Food” SRL in parteneriat cu Muzeul Satului, pentru copiii angajatilor- eveniment ce a avut loc sambata, 1 Iunie 2013, la Muzeul Satului Sibiu.

A fost un eveniment deosebit de bine organizat, pana in cele mai mici detalii, din suflet,  la care si-au adus principala contributie compartimentul Resurse Umane al firmei Scandia Food. S-a desfasurat pe perioada a trei ore (11:00 – 14:00) , intr-o atmosfera cu adevarat de sarbatoare: baloane, muzica adecvata, recital, ateliere de lucru, teatru de papusi, picturi pe fata, fotbal, poze, desene pe asfalt, jocuri la nisip, animatoare, sucuri, dulciuri, cadouri. Foarte bine gandit pentru toate categoriile de varsta ale copiilor.

La alegere, copiii au putut participa la unul sau mai multe ateliere de lucru: confectionat papusi din tesaturi, olarit, tehnica servetelului aplicata pe rame foto, desen, pictura, care, sub indrumarea specialistilor Muzeului Satului, au reusit sa faca obiecte deosebit de frumoase, ce i-au incantat si pe adulti nu numai pe copii.

Alte momente foarte frumoase si apreciate ca atare au fost : recitalul sustinut de Luana Prodea, deja bine cunoscuta publicului sibian prin desele aparitii la concerte, concursuri , emisiuni TV si teatrul de papusi.

Baietii au jucat fotbal. Repede s-au organizat in doua echipe si sub atenta arbitrare a unui specialist, membru AUAN, au facut un adevarat spectacol. Cei mici, si-au gasit preocuparile corespunzatoare varstei lor in spatiul amenajat cu nisip. Iar toti, indiferent de varsta, de la cei mici la adulti, au facut fotografii incadrati in figurinele special aduse pentru poze.

Pe tot parcursul celor patru ore, animatoarele au creat o atmosfera de sarbatoare, antrenand la dans pe toti participantii, indiferent de varsta.

Spre sfarsitul evenimentului si-a facut aparitia “TRENULETUL BUCURIEI SCANDIA”, un tort in forma de tren, pe cat de mare pe atat de gustos, al carui conductor a avut sarcina de a impartii felii consistente tuturor copiilor. Si nu a fost numai atat, fiecare copil, in functie de varsta (trei categorii) au primit cate un cadou: telefon mobil Nokia, seturi de margele plus toate ustensilele pentru a fi confectionate siraguri, mingi de fotbal.

La sfarsit, am rugat trei beneficiari AUAN (mai mari), sa ne trimita pe e-mail, impresia lor despre acest eveniment. Redam, fara modificari, raspunsul lor :

Beneficiar 1 :

„In primul rand voi incepe prin a va felicita pentru reusita acestui eveniment care ne-a transmis tuturor o nemarginita bucurie sufleteasca si care ne-a reamintit inca odata de bucuriile copilariei.

In opinia mea acest eveniment a fost unul special, bine organizat insotit de cadouri foarte utile. Am fost profund impresionata cand am primit din partea societatii „Scandia Food” un telefon mobil nou. Evenimentul a fost structurat pe mai multe ateliere de creatie. Printre acestea se numarau si ateliere de lucrari ceramice, pictura, papusi ,etc. Pe toata durata evenimentului am simtit caldura si dragostea pentru copii a intregului staff. Cu siguranta pot afirma ca am avut parte de cel mai fericit „1 Iunie”din viata mea!”

Beneficiar 2 :

„Din punctul meu de vedere aceasta zi a fost cu adevarat una de sarbatoare, in care am putut cu totii sa invatam cate ceva de la atelierele de creatie organizate in cadrul evenimentului. Tortul facut de organizatori a fost foarte delicios, iar cadourile extraordinare.”

Beneficiar 3 :

Dupa parerea mea, printre cele mai frumoase momente artistice existente pe durata evenimentului au fost: teatrul de papusi si impresionantul recital tinut de catre Luana Prodea. De asemenea am facut o multime de poze alaturi de personaje de poveste. A fost cu adevarat minunat!”

AUAN aduce cele mai sincere si calduroase multumiri firmei S.C.”Scandia Food” SRL, pentru ca au avut incredere in noi, creindu-le astfel posibilitatea copiilor beneficiari ai asociatiei noastre, sa-si petreaca cel mai frumos „1 Iunie” din viata lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *