1 Iunie 2013
4 iunie 2013
Sibiu 100% – 08.06.2013
10 iunie 2013

Tribuna – 7 Iunie 2013

AUAN, alături de copii de ziua lor
de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
07 iunie 2013 12:09A-  A+  tipareste  yahoo  mail

De 1 Iunie, Asociaţia Umanitară „Alexandra Nanu” a sărbătorit în „Trenuleţul Bucuriei Scandia”, un eveniment organizat de firma Scandia Food, în parteneriat cu Muzeul Satului. Aici, organizaţia a venit cu zâmbete, veselie, cântec şi voie bună.

Beneficiarii AUAN au trăit trei ore de sărbătoare de 1 Iunie. Cu baloane, muzică, recitaluri, ateliere de creaţie, spectacole de teatru cu păpuşi, picturi pe faţă, poze, desene pe asfalt, jocuri la nisip, animatoare, sucuri, dulciuri şi multe şi diverse cadouri. Cu mic, cu mare, au luat parte la ateliere de lucru, fie confecţionând păpuşi din ţesături, fie participând la activităţi de olărit, învăţând tehnica şerveţelului aplicată pe rame foto, desen sau pictură. O surpriză pe care Asociaţia a adus-o a fost Luana Prodea, fetiţă-vedetă ce a susţinut un frumos recital, încântând publicul. De asemenea, tot din partea AUAN a venit şi antrenorul de fotbal, ce a organizat iute două echipe şi a creat un adevărat spectacol. Fiecare şi-a găsit locul. Iar dacă nu pe stadionul improvizat, în spaţiul amenajat cu nisip sau la mesele cu alte manifestări ori pe scenă, pentru ca la final să vină
„Trenuleţul Bucuriei Scandia”, adică un tort în formă de tren, mare, al cărui conducător a avut sarcina de a împărţi felii consistente tuturor copiilor, care, de altfel, au primit, în funcţie de vârstă, câte un cadou: telefon, mărgele sau mingi de fotbal. „Din punctul meu de vedere, această zi a fost cu adevărat una de sărbătoare, în care am putut cu toţii să învăţăm câte ceva de la atelierele de creaţie organizate în cadrul evenimentului. Tortul făcut de organizatori a fost foarte delicios, iar cadourile extraordinare”, conchide unul dintre beneficiarii Asociaţiei Umanitare „Alexandra Nanu”.

http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/auan-alaturi-de-copii-de-ziua-lor-87724.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *