Diverse donatii – 2013
16 mai 2013
1 Iunie 2013
4 iunie 2013

AUAN sustine tinerele talente

AUAN a fost partener la debutul primei editii a Festivalului National de Interpretare Muzicala „Sibiu – Capitala Muzicala” 2013. In cadrul evenimentului au urcat pe scena sibiana concurenti din numeroase orase participand, pe grupe de varsta, la diverse categorii: muzica populara, instrumentala,folk si usoara. In ultima zi a festivalului s-a desfasurat Gala Laureatilor, care a oferit un adevarat spectacol muzical, adunand la un loc toate genurile muzicale participante si premiantii acestora.

AUAN a oferit premii speciale pentru doi premianti cu locul I la categoria muzica usoara: Ciobotaru Patricia Casandra, 12 ani, Bihor si Sebastian Tudor – 16 ani, Neamt, caruia i s-a inmanat si un premiu special de excelenta – Pemiul Special al Juriului. Acompaniate de felicitarile din partea AUAN, aceste premii au constat in diplome pentru interpretare, un album foto lucrat manual in care premiantii sa pastreze pozele de la festival, si 100 RON pentru fiecare.

AUAN ureaza mult succes tuturor celor care au participat la acest festival si felicita familia Prodea pentru organizarea excelenta a evenimentului, sperand la o viitoare editie.

http://www.youtube.com/watch?v=Mr6umPmHkkw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *