Cadouri Pasti – 2013
29 aprilie 2013
AUAN sustine tinerele talente
3 iunie 2013

Diverse donatii – 2013

Beneficiarii AUAN, pe langa sumele alocate in fiecare luna, conform Proiectului AUAN pentru anul scolar 2012-2013 (https://www.alexandrananu.ro/proiecte/proiecte-in-derulare-2/) si cadourile de Pasti si Craciun (300 RON/beneficiar) (https://www.alexandrananu.ro/category/proiecte-finalizate/) se bucura de atentii suplimentare(in functie de necesitati) din partea membrilor AUAN, a sponsorilor si nu in ultimul rand a simpatizantilor AUAN.

Domnul Menhard Marius, directorul firmei olandeze „S.C.Geronimo-RO SRL” atunci cand a inceput colaborarea cu AUAN, a analizat toti beneficiarii si s-a axat pe o familie (mama si trei fete) si pe langa frumoasa sponsorizare facuta (20.000 RON), aproape in fiecare luna le-a oferit cate ceva : imbracaminte din Olanda de foarte buna calitate, bonuri de masa, alimente, saltea pentru un pat de o persoana si ce ne-a impresionat mult a fost comanda facuta special de Pasti pentru produse cosmetice pentru fiecare din cele trei fete.

In una din zile, am primit pe e-mailul AUAN-lui, urmatorul mesaj : „ Ma numesc Lucia Gutia, sunt din Sibiu, am auzit de asociatia AUAN si doresc sa donez o pereche de role mar 39, aproape noi. Am vazut la Proiecte in derulare (https://www.alexandrananu.ro/proiecte/proiecte-in-derulare-2/ ) ca sunt copii pe care ii sustineti si care si-ar dori niste role. Tel meu este …, va rog sa-mi comunicati cum putem lua legatura. Multumesc!„ Ce poate fi mai frumos sufleteste cand vezi ca oamenii sunt interesati in ceea ce noi am putut publica pe site despre beneficiarii nostri. Ne-am intalnit cu Doamna Gutia, am avut o discutie foarte frumoasa si … rolele au ajuns deja la fetita care isi dorea, intr-adevar, foarte mult asa ceva.

Doamna Pardut Maria Viorica a facut o donatie de haine, de o calitate deosibita si foarte frumoase, pentru fetite din clasele I – IV. Este un lucru marturisit de copii, au un alt moral de cand AUAN se ocupa de ei.

Si noi, membrii AUAN, fiind in legatura permanenta cu beneficiarii dar si intre noi, cunoastem mai bine nevoile, dorintele acestor copii/tineri si intervenim intotdeauna cand avem posibilitatea. Asa au intrat in posesia lor : aparate de fotografiat, un mp3 player, calculator, ceas de mana, aparat cu microunde, telefoane, bonuri de masa, etc.

Copiii, care anul trecut pe vremea asta, cand am intrat in casele lor ne priveau sceptici, acum au zimbetul pe fata la fiecare intalnire si zicem ca acesta este un mod frumos de a ne multumi. Iar noi, la randul nostru, transmitem acest zimbet de multumire tuturor celor care au placerea de a ne fi alaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *