Adunarea Generală Ordinară AUAN (AGO) – 10 aprilie 2021
17 aprilie 2021
Proiectul AUAN pentru anul şcolar 2020 – 2021, finalizat
16 august 2021

CADOURI PAŞTE – 2021

Este al zecelea an consecutiv când noi, Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu – AUAN, reuşim să aducem o mică bucurie în sufletele unui număr semnificativ de copii/ tineri (între 30 și 50 beneficiari) înainte de cea mai importantă sărbătoare religioasă, care comemorează elementul fundamental al creştinismului: Învierea lui Iisus Hristos.

Este un an difícil pentru toată lumea şi foarte difícil pentru multe familii, mai ales cele monoparentale cu doi, trei sau mai multi copii. Încercăm să venim în întâmpinarea lor cu ceea ce ne propunem noi să le oferim şi ceea ce ne solicită ei.

În acest scop,  Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu – AUAN a făcut următoarele acţiuni:

1. 31 de copii/tineri, dintre ei 21 fiind brsieri AUAN, au primit suma de 150 lei fiecare din partea noastră;

2. La cerere, o mamă cu doi copii, unul bursier AUAN, a beneficiat de un supliment financiar de 2.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor la care nu mai putea face faţă;

3. La cerere, o altă familie monoparentală, având trei copii, unul bursier AUAN, a beneficiat, din partea noastră, de suma de 1.500 lei. La fel, pentru acoperirea unor cheltuieli

4. Sara, o fetiţă de şapte ani, având un handicap din naştere la mâna stângă, a avut nevoie de o orteza. Nu a costat mult, doar 325 lei zicem noi şi ca noi mulţi alţii dar pentru família ei a contat foarte mult, aflând că le decontăm această sumă.

5. Domnul Silviu Tolomeiu, un frecvent susţinător al asociaţiei noastre, ne-a surprins şi de data aceasta, punând la dispoziţia noastră, pentru cine are nevoie, un calculator. Beneficiarul a fost un bursier AUAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *