Gala Umanitară “CREDEM ÎN TINE” – 2019
14 decembrie 2019
Cadouri – Paște 2020
14 aprilie 2020

Cadouri Crăciun – 2019

1.Şi în acest an, 51 de copii/tineri s-au bucurat de cadouri de Crăciun din partea Asociaţiei Umanitare Alexandra Nanu – AUAN. Pe lângă cei 21 bursieri AUAN, au primit daruri din partea noastră înca 29 de copii, constând în vouchere Kaufland în valoare de 150 lei. Printre cei 29 de beneficiari s-au numarat şi elevii clasei a III-a a Şcolii Gimnaziale Roşia, în număr de 13. Învăţătoarea lor, doamna Corches Dumitrela-Paula s-a ocupat personal de distribuirea pungilor cu dulciuri, primite de AUAN din donaţii şi de cumpărarea celor necesare de voucherele Kaufland..

2. Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu – AUAN a primit o sponsorizare cu dedicaţie pentru unul dintre bursierii noştri. Este vorba de Denair, elev în clasa a VIII-a, cu rezultate excepţionale la învăţătura dar şi o voce minunată. A primit, de la firma Net Conect SRL din Sibiu, un laptop Mac Book Air.

3. Azi, 23 decembrie 2019, împreună cu Radu Nechifor (la propunerea lui) am dus, la o distanţă de 50 km, unei fetiţe de trei ani, bolnavă de meningită de la vârsta de 6 luni, un premergator(carucior) în valoare de 1433 lei, familia neavând resursele financiare necesare. A fost o întâlnire emoţionantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *