Stiri de Sibiu – 23.11.2016
23 noiembrie 2016
Tribuna – 17.12.16
21 decembrie 2016

Gala Umanitară “CREDEM ÎN TINE” – 2016

A V-a ediţie a Galei Umanitare organizată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME” sub genericul campaniei “CREDEM ÎN TINE” a avut loc la sala Thalia, Sibiu pe data de 13 decembrie 2016.

Campania “CREDEM ÎN TINE” este desfăşurată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN pe parcursul unui an întreg, în scopul strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor AUAN ce sprijină copiii/tinerii merituoși, cu mai puține posibilităti financiare, dar care au cea mai mare nevoie de un ajutor moral și financiar pentru a putea valorifica la maximum potențialul și dorința lor de a-și clădi o carieră în viață. Campania se încheie în fiecare an, în luna decembrie, cu un spectacol umanitar organizat împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME”.

Discursul presedintei AUAN, Anca Oprean :

“Buna seara….

Bine ati venit la a 5-a editie a galei umanitare “CREDEM IN TINE” organizata de Asociatia Umaitara Alexandra Nanu-AUAN impreuna cu Asociatia Internațională de Tineret „Become” si realizat de Radu Nechifor, caruia ii multumim pentru exceptionala colaborare avuta de-a lungul acestor cinci ani.

Multumim Dnei Ozana Barabancea, care a acceptat ca impreuna cu toti artistii prezenti in aceasta seara, sa sustina spectacolul fara recompense finanziare, si nu in ultimul rand D-rei Paula Stupariu, pentru contributia adusa la frumoasa decorare a salii Thalia.

Ne bucuram de prezenta Dumneavoastra intr-un numar atat de mare, ceea ce ne arata sustinerea si aprecierea pe care o nutriti fata de AUAN si suntem incantati sa pasim impreuna in atmosfera Sfintelor Sarbartori.

[expand title=”Afla mai multe …”]

Aceasta editie este una speciala, dedicata tuturor celor implicati in activitatea depusa temeinic, cu mult suflet, rabare si devotament in memoria Alexandrei Nanu, iar din aprilie 2015 si ia tatalui ei Ioan Nanu, amandoi prezenti, zilnic, in vietile noastre. Acesti 5 ani au reprezentat chintesenta implicarii in activitati umanitare care ne-au format si ne-au ajutat sa fim receptivi fata de nevoile unor tineri minunati si talentati, ajungand astfel sa fim mai deschisi si mai uniti in misiunea noastra. Noi membrii asociatiei, afirmam cu mult respect si recunostinta ca dna Dorica Nanu – cea care a conceput, organizat si coordonat buna functionare a asociatiei – este mentorul nostru prin prezenta, munca depusa, emotia si spiritul de initiativa. Ii multumim din suflet pentru ca suntem impreuna si ne ghideaza/sustine in vederea indeplinirii scopului nostru. A fi membru AUAN este o experienta unica care te formeaza si ramane ca lectie de viata pentru fiecare dintre noi.

Datorită increderii câștigate, AUAN s-a dezvoltat de la un an la altul tot mai mult, ajungand ca, începând cu 2015, sa isi desfasoare activitatea pe doua directii: sprijin direct acordat copiilor/tinerilor merituosi cu situatii financiarea reduse și finanțare proiecte în unitățile scolare de care sa beneficieze toți elevii școlii respective. Suma totala investita de AUAN în educația copiilor/tinerilor a fost de aproximativ 70.000 euro.

Sprijinul direct acordat copiilor/tinerilor consta in :

Acordarea unui numar de aproximativ 20 burse lunare, pe parcursul unui intreg an scolar;

In plus, bursierii AUAN beneficiaza de tratamente stomatologice, oftalmologice inclusiv aparate dentare/ochelari;

donatii primite de la membrii si simpatizantii AUAN :

cadouri de Paste si Craciun in valoare de 150 lei/beneficiar pentru fiecare dintre aceste sarbatori. In acest oferim cadou de Craciun pentru 50 de copii.

la terminarea clasei a XII-a, moment la care se încheie colaborarea cu AUAN, fiecare beneficiar primește suma de 1000 lei pentru a-i fi de ajutor în următorul pas în viața. Pana acuma am avut patru tineri care au ieșit din proiecul AUAN și sunt toți studenți eminenti, la farmacie, inginerie, arte plastice, finanțe banci.

Sponsorizam participarea la olimpiade, festivaluri si concursuri

Finantare de proiecte scolare :

Datorită sponsorizarilor consecvente și substantiale primite de la firmele S.C.Wenglor Sensoric Electronic Sibiu și SC Geronimo-Ro Cisnadie, am avut posibilitatea sa finantam proiecte în unitățile scolare. Astfel, începând din 2015 Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu are un cabinet multimedia de limbi moderne aplicate în tehnică, de care beneficiara un numar de aproximativ 480 elevi, finanţare de 45.000 lei, iar începând cu 2016 Liceul Gustav Gundisch din Cisnadie are cabinetul de informatica reinnoit și marit cu calculatoare de ultima generație, de care benefiaciaza 493 elevi, cofinantare de 30.000 lei.”[/expand]

Acordarea premiului e 1000 EURO 

Anca Oprean, presedinta AUAN : “In 18 mai 2012, AUAN a avut prima sa conferința de presa cu ocazia lansării asociatiei. Ziaristii sibieni au reactionat pozitiv, facandu-ne cunoscuți publicului. Domnul Helmut Detschelt din Vancouver – Canada, sibian la origine, citind pe internet ziarele a fost foarte impresionat și a decis sa scrie o scrisoare AUAN-lui. Pe parcursul unui an am colaborat intens, timp în care a devenit și membru de onoare, iar in 2013 a revenit în țara, pentru prima data după 40 ani, cu ocazia galei și de atunci în fiecare an acorda câte un premiu de 1000 Euro unui tânăr care se remarca prin calități și rezultate excepționale

Dle Detschelt va multumim si va invit in scena pentru decernarea premiului din acest an.”

INREGISTRAREA INTEGRALA

A SPECTACOLULUI :

Multumim din suflet tutror celor care au facut ca toate realizarile noastre sa fie posibile: sponsorilor, donatorilor, celor care au redirectionat 2% catre AUAN, simpatizantilor AUAN, si ziaristilor prin intermediul carora am ajuns sa fim cunoscuti de Dvs.

SPONSORI :

S.C.Wenglor Electronic S.R.L., S.C. Geronimo-RO S.R.L., S.C.Paconstruct S.R.L., S.C.Diada Serv SR S.C.Florke Production SRL, CityFlowers , Sun-Cookies, Simea Sibiu– Siemens, Stage & Showtech, Lubtech Corporation, WBS TRAINING AG, SCANDIA FOOD, SEO112,SC “Euroconf”SAS.C.Image Video Broadcast SRL, Alphaaftermarket Services, S.C.Parkitrans-Com SRL, Pensiunea Mai Sibiu.

PARTENERI media :

KISS FM, Sibiu 100%, Tribuna, Hermannstädter Zeitung, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Filarmonica de Stat Sibiu.

Afis2016-nu mai sunt bilete - mic

Comments are closed.