COMUNICAT DE PRESĂ – 23 noiembrie 2016
23 noiembrie 2016
Gala Umanitară “CREDEM ÎN TINE” – 2016
12 decembrie 2016

Stiri de Sibiu – 23.11.2016

Ozana Barabancea se alătură campaniei umanitare ”CREDEM ÎN TINE”

Știri de Sibiu23.11.201663 vizualizări

ozana-barabancea

Solista Ozana Barabancea, una din cele mai impresionante voci ale României, se alătură naistul Radu Nechifor și actorilor de la BECOM în eforturile lor de-a susține campania umanitară ”Credem în tine” organizată de AUAN  la Sibiu. Prezenta artistilor la concert este pro bono.

Evenimentul caritabil este destinat copiiilor cu rezultate care nu au posibilități financiare și va fi găzduit in seara de 13 decembrie la Sala Thalia din Sibiu , fiind a V-a ediţie a Galei Umanitare organizată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu”.

Spectacolul este realizat de Radu Nechifor iar toti artisti care participa o fac din dorinta de a darui, respectiv vor canta fara să perceapă onorariu.
Vor fi necondiționat alături de copiii talentați ai Sibiului: Ozana Barabancea, Radu Nechifor, Anca Mărginean, Maria Cojocaru, Mihai Teacă, Dominique Simionescu și Luana Prodea.

”Campania “CREDEM ÎN TINE” este desfăşurată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN pe parcursul unui an întreg, în scopul strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor AUAN ce sprijină copiii/tinerii merituoși, cu mai puține posibilităti financiare, dar care au cea mai mare nevoie de un ajutor moral și financiar pentru a putea valorifica la maximum potențialul și dorința lor de a-și clădi o carieră în viață”, anunță organizatorii.

După un an de susținerea a tinerilor, cei de la AUAN doresc să le ofere și un dar special de sarbatori.

Gala Umanitară “CREDEM ÎN TINE” va avea loc marți, 13 decembrie, la Sala Thalia, ora 19:00. Biletele pot fi achiziţionate zilnic de la Sala Thalia, începând cu 30 Noiembrie, intre orele 17:00 – 19:00.

In luna noiembrie 2016 s-au implinit cinci ani de cand a luat fiinta Asociatia Umanitara Alexandra nanu – AUAN.

Comments are closed.