Sibiu 100% – 13.08.2016
16 august 2016
Sibiu 100% – 24.10.2016
24 octombrie 2016

Proiectul AUAN pentru anul scolar 2014-2015

Proiectele AUAN, avand scop sprijinirea educatiei copiilor/tinerilor intre 6 si 19 ani, se desfasoara pe intreaga perioada a unui an scolar, incepand din luna septembrie a fiecarui an, timp de 10 luni.

Proiectul AUAN pentru anul scolar 2014-2015 s-a desfasurat pe doua planuri :

1. Finantarea unui proiect de realizare si dotare a cabinetului multimedia de limbi
moderne aplicate in tehnica, la Colegiul Tehnic Energetic Sibiu.
Valoarea proiectului : 45000 lei.
Beneficiarii proiectului : 580 de elevi intre 14 si 19 ani si 5 profesori.
Beneficiile obtinute : rezultate bune si foarte bune la examenele de atestare profesionala in domeniul limbilor straine, la examenele DSD.

2. Acordare de burse lunare, ajutoare financiare si materiale lunare si cadouri de Paste, 1 Iunie, Craciun, unui numar de 37 beneficiari, in valoare de 68770 lei. Peste valoarea bursei ,AUAN a decontat in plus beneficiarilor si tratamentele stomatologice, oftalmologice, aparate dentare, ochelari sau alte afectiuni de o dificulatate mai mica. Beneficiarii, in functie de necesitati, au primit diverse donatii directe din partea membrilor AUAN si a simpatizantilor AUAN, vezi : https://www.alexandrananu.ro/category/interventii-punctuale/ .
La terminarea clasei a XII-a, fiecare beneficiar primeste suma de 1000 lei pentru urmatorul pas in viata. In acest an am avut un singur beneficiar in aceasta situatie. Este vorba de Diana, a absolvit Liceul de Arta Sibiu, a luat Premiul I la Olimpiada Nationala de Arte Vizuale, Arhitectura si Istoria Artei si a intrat – fara examen de admitere – la Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca.

Vezi → sume achitate pe beneficiari

In fiecare an, Asociatia Umanitara Alexandra Nanu – AUAN impreuna cu Asociatia Internationala de Tineret “Become”. organizeaza , in luna decembrie, o Gala Umanitara ce incheie Campania “CREDEM IN TINE”, desfasurata de AUAN pe intreg parcursul anului.

“Pentru contributia substantiala la organizarea primelor trei editii ale galei, dedicam aceasta, a IV editie, domnului Ioan Nanu – tatal Alexandrei, care, de opt luni, ne vegheaza si ne sustine din ceruri, pentru a continua ceea ce am inceput impreuna. În semn de recunoștință și apreciere, pentru contribuția deosebită în tot ceea ce a însemnat activitatea asociației, pentru devotamentul aratat membrilor AUAN, pentru susținerea morală și financiară a asociației, pentru grija față de beneficiarii AUAN, „Asociația Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN i-a conferit domnului Ioan Nanu calitatea de Membru de Onoare – post-mortem. Va rămâne în inimile noastre un OM cu o înaltă ținută morală și un adevărat prieten.” – din cuvantul Ancai Oprean – Presedinte AUAN din cadrul Galei.

Valoarea totala investita de AUAN in educatia copiilor/tinerilor, in anul scolar 2014 – 2015 a fost de 113770 lei.

Multumim din suflet tutror celor care au facut ca toate realizarile noastre sa fie posibile: sponsorilor, donatorilor, celor care au redirectionat 2% catre AUAN, simpatizantilor AUAN si ziaristilor prin intermediul carora am ajuns sa fim cunoscuti de Dvs.

SPONSORII AUAN SUNT:
S.C.Wenglor Electronic S.R.L., S.C. GERONIMO-RO S.R.L.,   S.C.PACONSTRUCT S.R.L., S.C.Florke Production SRL, CITY FLOWERS , SUN- COOKIES, S.C.DIADA SERV SRL, SIMEA SIBIU – SIEMENS, STAGE & SHOWTECH, S.C.IMAGE VIDEO BROADCAST SRL, ALPHA AFTERMARKET SERVICES, S.C.PARKITRANS-COM SRL.

PARTENERIi media :
KISS FM, Sibiu 100%, Tribuna, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Comments are closed.