Donatii haine – noiembrie 2012
Tribuna – 07.12.2012
7 decembrie 2012

Comunicat de presa – 19.11.2012

–  “Credem în tine!”, pentru că eşti valoros indiferent de statutul social! –

Sibiu, 19.11.2012

Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN lansează campania intitulată “Credem în tine”, campanie la care s-a alăturat şi Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”.

Campania „Credem în tine”, derulată prin această  colaborare cu scop comun ale celor două asociaţii, îşi propune să aducă tinerilor care provin din familii defavorizate speranţă în suflet şi imboldul de a-şi depăşi statutul social, prin posibilitatea finalizării studiilor, extrem de utile pentru o carieră demnă de urmat în viaţă.

„Credem în tine” îşi propune un program pe termen lung la care, de ce nu, în viitorul apropiat să se alăture în sprijinirea educaţiei şi alte entităţi cu putere financiară.

În 2012 campania se va finaliza cu un grandios şi inedit eveniment artistic, respectiv un concert susţinut de Radu Nechifor, Magic Band şi Sebastian Stan  precum şi de invitaţii Neluţu Hordobeţ şi formaţia “Junetrip”. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 8 decembrie, la Sala Thalia din Sibiu, de la ora 18:00.  Biletele se pot achiziţiona de la Sala Thalia, începând cu 26 noiembrie, între orele 12 :00 şi 16 :00.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervări pentru bilete se pot face la numărul de telefon : 0746 62 69 74.

Scopul acestei gale umanitare, derulată de către cele două organizaţii non-profit, îl reprezintă strângerea de fonduri pentru sprijinirea educaţiei copiilor.

Organizatorii doresc ca în urma desfăşurării acestei complexe manifestări cultural-artistice, să poată oferi beneficiarilor forţa, curajul, energia şi pregătirea necesară începerii unei noi etape de viaţă ! Acest eveniment este sponsorizat de firma wenglor si sustinut de partenerii Antena 1 Sibiu, Radio Zu, Sibiu 100%, Primaria Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Vă mulţumim anticipat pentru participare şi încredere, şi vă aşteptăm cu drag !

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Dorica Nanu
Director Executiv AUAN