Adunarea Generală Extraordinară AUAN – 28 iulie 2019
29 iulie 2019
Sibiu 100% – 16 noiembrie 2019
20 noiembrie 2019

Sponsorizare– trei bursieri AUAN urmează, în regim de sponsorizare, cursurile de SOROBAN – ARITMETICA MENTALA JAPONEZA organizate de LOGICLUB

În urmă cu aproximativ opt luni am fost contactați de doamna Matei Andreea, patroana firmei LOGICLUB, anunțându-ne că, în urma unei analize a ONG-rilor existente în orașul Sibiu, am fost selectați pentru a ne propune o colaborare, în sensul de a accepta și propune trei bursieri AUAN care să urmeze, fără costuri, cursurile de SOROBAN, dar având aceleași facilități ca și cursanții care frecventează aceste cursuri contracost.

Mai târziu, ne-am întâlnit cu doamna Matei – are atestatul de la cea mai prestigioasă școală de SOROBAN din Japonia, explicându-ne în detaliu de unde a plecat, unde vrea să ajungă, în ce constă proiectul și beneficiile celor care urmează aceste cursuri în dezvoltarea mentală, deschiderea unui orizont cu privire la logica abordării evenimentelor din viața și în acelasi timp câștigarea încrederii în propriile forte. Mai multe despre LOGICLUB și SOROBAN puteți afla accesând site-ul firmei: www.logiclub.ro.

Mulțumim, doamnă Matei, pentru alegerea făcută și vă felicităm pentru curajul de a vă angaja la un asemenea proiect. Întâlnirea cu dvs. a fost una de excepție. Din felul în care ați făcut prezentarea proiectului am descoperit un om foarte bine pregătit pentru ceea ce vrea să facă, nimic lăsat la voia întâmplării, toate frazele puse la locul și în logica lor, fără repetări inutile, ceea ce dovedește multă muncă făcută cu dedicație, perseverență, seriozitate și, nu în ultimul rând, respect pentru sine, parteneri și cursanți.

Comments are closed.