Adunarea Generală Extraordinară AUAN – 02.09.18
5 septembrie 2018
Sibiu 100% – 25 noiembrie 2018
25 noiembrie 2018

Gala Umanitară AUAN „CREDEM IN TINE” – 2018

10 decembrie 2018, Gala Umanitara “CREDEM IN TINE”, sala Thalia arhiplina. Pe o scena decorata foarte frumos de Paula Stuparu, au evoluat, pro bono, artisti indragiti atat la nivel local, national cat si international. Ne-au incantat sufletele, oferindu-ne un spectacol emotionant si de inalta calitate.

Ne face placere sa-i aducem in atentia voastra : Mihai Teaca, Anca Marginean, Teodora Pop, Organizatia Tinerilor din Sibiu, Radu Nechifor impreuna cu Dreamcatchers si PAULA SELING. Tuturor le multumim din suflet.

Aceleasi calde multumiri lui RADU NECHIFOR – realizatorul spectacolului si doamnei NICOLLE STANESE – prezentatorul spectacolului, cu care avem o colaborare, cat se poate de frumoasa, de cativa ani.

In acest an, domnul Helmut Detschelt, din Vancouver, Canada, a acordat Diploma de Excelenta „Alexandra si Ioan Nanu” si Premiul de 5000 lei domnisoarei Mihaela Ungureanu, o tanara din Republica Moldova, care studiaza la Cluj-Napoca si care reprezinta cu cinste atat Republica Moldova cat si Romania pe plan national si international.

Inregistrarea integrala a spectacolului:

Pozele sunt in ordinea evolutiei lor pe scena.

Comments are closed.