Finantare proiect la Liceul „Gustav Gundisch” din Cisnadie-2016
2 noiembrie 2016
Sponsorizare participare la olimpiada internationala- noiembrie 2016
17 noiembrie 2016

Proiectul AUAN pentru anul scolar 2015-2016

Proiectele AUAN, avand scop sprijinirea educatiei copiilor/tinerilor intre 6 si 19 ani, se desfasoara pe intreaga perioada a unui an scolar, incepand din luna septembrie a fiecarui an, timp de 10 luni.
Si in anul scolar 2015-2016 Proiectul AUAN s-a desfasurat pe doua planuri : finanțare proiecte în unitățile şcolare de care să beneficieze toți elevii școlii respective si sprijin direct acordat copiilor/tinerilor merituoşi sub formă de burse lunare și nu numai
1. Finantarea proiectului : redotarea si marirea cabinetului de informatica la Liceul Teoretic “Gustav Gundisch” din Cisnadie
Valoarea proiectului : 30.000 lei.
Beneficiarii proiectului : 493 de elevi intre 7 si 19 ani.
Beneficiile obtinute : dezvoltarea competentelor IT, promovarea cu succes a examenului de bacalaureat (in 2016 la acest liceu promovarea a fost de 94%), implicarea in activitati de invatare dintre cele mai diverse.
2. Sprijin direct acordat copiilor/tinerilor cu rezultate deosebite. AUAN a acordat burse lunare, ajutoare financiare si materiale lunare la un numar de 18 beneficiari si cadouri de Craciun, Paste, 1 Iunie unui numar de 43 beneficiari, in valoare de 61.658 lei. Peste valoarea bursei ,AUAN a decontat beneficiarilor si tratamentele stomatologice, oftalmologice, aparate dentare, ochelari sau alte afectiuni de o dificulatate mai mica. Beneficiarii, in functie de necesitati, au primit diverse donatii directe din partea membrilor AUAN si a simpatizantilor AUAN, vezi : https://www.alexandrananu.ro/category/interventii-punctuale/ .
La terminarea clasei a XII-a, fiecare beneficiar primeste suma de 1000 lei pentru urmatorul pas in viata. In acest an am avut un singur beneficiar in aceasta situatie. Este vorba de Diana, a absolvit Colegiul National “Gh.Lazar” Sibiu si a intrat la Facultatea de Farmacie din Sibiu pe primul loc.

Vezi → sume achitate pe beneficiari

Campania “CREDEM IN TINE” desfasurata de AUAN pe parcursul intregului an in scopul strangerii de fonduri, s-a incheiat pe data de 15 decembrie 2016 cu Gala Umanitara organizata de AUAN impreuna cu Asociatia Internationala de Tineret “Become” si realizata de Radu Nechifor
Si in acest an s-a desfasurat actiunea GIFT MATCHING in una din cele mai renumite institutii din Bucuresti, in cadrul careia un grup de tineri, carora le multumim foarte mult, au desfasurat activitati pe parcursul intregului an. Suma stransa in urma acestor activitati a intrat in contul AUAN iar institutia respectiva a dublat suma.

Valoarea totala investita de AUAN in educatia copiilor/tinerilor, in anul scolar 2015 – 2016 a fost de 91.658 lei.

Multumim din suflet tutror celor care au facut ca toate realizarile noastre sa fie posibile: sponsorilor, donatorilor, celor care au redirectionat 2% catre AUAN, simpatizantilor AUAN si ziaristilor prin intermediul carora am ajuns sa fim cunoscuti de Dvs.
SPONSORII AUAN SUNT:
S.C.Wenglor Electronic S.R.L., S.C. GERONIMO-RO S.R.L.,   S.C.PACONSTRUCT S.R.L., S.C.Florke Production SRL, CITY FLOWERS , SUN- COOKIES, S.C.DIADA SERV SRL, SIMEA SIBIU – SIEMENS, STAGE & SHOWTECH, S.C.IMAGE VIDEO BROADCAST SRL, ALPHA AFTERMARKET SERVICES, S.C.PARKITRANS-COM SRL, Pensiunea Mai.
PARTENERIi media :
KISS FM, Sibiu 100%, Tribuna, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Filarmonica de Stat Sibiu

Comments are closed.