TRIBUNA – Andra MARINESCU 13.10.2015 10:21
25 octombrie 2015
Comunicat de presa – 21.11.2015
20 noiembrie 2015

Gift Matching 2015

Si in anul 2015 “Asociatia Umanitara Alexandra Nanu” – AUAN a fost selectata sa participe la programul Gift Matching, program care este sustinut de Unicredit Foundation in cadrul unei companii din Bucuresti. De altfel , AUAN are o continuitate in acest program, incepand din anul 2013.

In cadrul companiei s-au organizat echipe din randul angajatilor , o echipa se ocupa de un ONG si au rolul de a organiza evenimente pe tot parcursul proiectului in timpul unui an. In cadrul acestor evenimente angajatii fac donatii in bani in schimbul unor produse : prajituri, cafea, sandwichuri , fresh-uri, muraturi, etc. In total au fost organizate 19 evenimente de echipa care s-a ocupat de AUAN . Unul dintre cele mai apreciate evenimente a fost “Ziua Recoltei”, la care au participat si membrii AUAN prin produsele ( borcane cu muraturi, gemuri si zacusca) puse la dispozitia echipei pentru a fi valorificate

La incheierea proiectului Gift Matching 2015, in contul AUAN, s-a strans suma de 1100 EURO, suma ce va fi dublata de Unicredit Foundation la farsitul lunii martie 2016.

Multumim “Unicredit Foundation” pentru incredere, selectandu-ne pentru a treia oara consecutiv in cadrul acesui proiect si multumim tuturor membrilor echipei care s-a ocupat de AUAN, organizand un numar insemnat de venimente.

Comments are closed.