Diverse donatii – 2015
20 februarie 2015
Donatie – perdele, draperii – februarie 2015
24 martie 2015

Gala Umanitară „CREDEM ÎN TINE” – 12 si 14 Decembrie 2014

In acest an – 2014, campania “Credem in tine”, lansata de “Asociația Umanitară Alexandra Nanu”- AUAN și Asociația Internațională de Tineret “BECOME”,s-a incheiat cu doua spectacole de inalta calitate artistica, apreciata pe masura de cei prezenti; spectacolele au avut loc la Sala Thalia din Sibiu, in zilele de 12 si 14 decembrie 2014, ultimul desfasurandu-se cu casa inchisa, cu mai bine de o saptamana inainte.

Realizatorul si sufletul spectacolelor a fost RADU NECHIFOR – artist bine cunoscut pe plan local, national si international pentru frumoasele realizari si premii obtinute, insa ceea ce vrem noi sa sublieniem este caracterul lui – in fata caruia ne inclinam.

Multumim tuturor artistilor invitati care, pe lângă talentul lor deosebit, au și calitatea de a se fi născut cu dorința dăruirii din ceea ce ei au primit ca har. Cu respect si bucurie ii amintim : Oana Andra – prim-solista a Operei Nationale Bucuresti, invitată în spectacole de operă, concerte şi recitaluri pe scene de prestigiu din intreaga lume, Alexandru Petrovici – cadru didactic la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, colaborari cu mari artisti din diferite tari, Grupul Vocal Anatoly – din Brasov, Mihai Teaca – Fagaras, Dreamcatchers, Magic Band, Sebastian Stan, Anca Marginean, Maria Cojocaru, Vlad Simon, formatia Mee and Mary, Luana Prodea si Dominique Simionescu. Spectacolul a fost prezentat de bine cunoscuta prezentatoare de televiziune Nicolle Stanese Cioltea. 

Spectacolul din 12.12.2014 :

Luana Prodea

Cuvantul Ancai Oprean – Presedintele AUAN :

“Buna seara si bine ati venit la cea de-a 3-a editie a Galei Umanitare – ce  incheie Campania “CREDEM IN TINE”, organizata de “Asociatia Umanitara alexandra Nanu” a carei presedinta sunt si Asociatia Internationala de Tineret “Become”.

Suntem onorati si incantati ca ati raspuns – si de aceasta data – intr-un numara asa mare, invitatiei noastre. Va multumim. Realizarea acestui eveniment, in doua seri diferite: pe 12 si 14 decembrie,   s-a facut din dorinta de a veni in intampinarea tuturor celor ce au inteles mesajul nostru, apreciaza calitatea spectacolului si vor sa fim impreuna in preajma sfintelor sarbatori de iarna. De altfel, toti cei care ne-am implicat cu multa daruire in realizarea si organizarea acestui eveniment, dorim ca el sa fie unul de referinta si incet, incet sa devina o traditie pentru orasul Sibiu.

Aducem cele mai calde multumiri lui Radu Nechifor – realizatorul si sufletul acestui spectacol , cu care am avut si avem o colaborare de exceptie, tuturor artistilor invitati care, fara recompense financiare, au acceptat sa va incante prin talentul lor artistic si nu in ultimul rand D-rei Paula Stupariu  pentru contributia adusa la imbracarea in sarbatoare a salii Thalia.

Gala din aceasta seara vine in sustinerea proiectelor AUAN, proiecte ce se desfasoara  pe perioada unui an scolar. In anul scolar 2014-2015 un numar de 30 copii/tineri merituosi, care au venitul net / membru de familie mai mic de 550RON, beneficiaza , sub o forma sau alta, de sprijinul AUAN-lui. Avem :

  •  13 BURSIERI in semestrul I si vom avea 16 in semestrul II – sunt copii/tineri cu medii intre 9 si 10 si primesc intre 250 si 300 RON / luna, in functie de ciclul de invatamant;
  •  4 beneficiari primesc ajutor material si financiar – sunt copii/tineri cu medii intre 8 si 9 si primesc intre 150 si 200 RON / luna, in functie de ciclul de invatamant;
  • 30 copii/tineri (inclusiv cei mentionati mai sus)beneficiaza de cadouri substantiale cu ocazia sarbatorilor de : Craciun, Paste si 1 iunie .

Pe langa cele mentionate, beneficiarii AUAN s-au bucurat de foarte multe lucruri primite din partea membrilor si simpatizantilor AUAN. Toate aceste realizari nu ar fi fost posibile fara sprijinul obtinut din partea sponsorilor, donatorilor, a celor care au redirectionat 2% catre AUAN, a simpatizantilor AUAN, a ziaristilor prin intermediul carora am ajuns sa fim cunoscuti de Dvs., carora le multumim din suflet.

Mihai Teaca – pian, compozitie proprie – la doar 15 ani !

Mihai Teaca – voce si clarinet 

Alexandru Petrovici, Dominique Simionescu, Mee & Mary, Teaca Mihai, Radu Nechifor, Anca Marginean, Maria Cojocaru, Vlad Simon, Dreamcatchers, Magic Band.

Spectacolul din 14.12.2014 :

Luana Prodea, Mee & Mary, Oana Andra, Dominique Simionescu, Alexandru Petrovici, Radu Nechifor, Grupul Vocal Anatoly :

Acordarea premiului de 5000 RON :

Am continuat traditia inceputa cu un an in urma si anume, acordarea unei Diplome de Excelenta si a unui Premiu, unui tanar sibian, indiferent de situatia lui materiala, ce s-a remarcat, la nivelul comunitatii, prin rezultate scolare deosebite/ aptitudini / fapte.

Premiul nu a fost din bugetul AUAN, ci pus la dispoziție AUAN-lui, de unul din membrii sai de onoare, Dl. Helmut Detschelt, din Vancouver- Canada, care a revenit  in tara special pentru acest eveniment, pentru a doua oara.

In acest an, Diploma de Excelenta si Premiul, au fost conferite Domnisoarei Alexandra Canciu, eleva in clasa a XII_a  la Colegiului National Gheorghe Lazar, Sibiu, pentru Premiul I pe tara obtinut la Olimpiada Nationala de Germana Moderna.

Sebastian Stan, Radu Nechifor, Maria Cojocaru, Simon Vlad, Dreamcatchers, Magic Band :

SPONSORII AUAN :

S.C.Wenglor Electronic S.R.L.,   S.C. GERONIMO-RO S.R.L.,   S.C.Paconstruct S.R.L.,  Florke Production, CITY FLOWERS , SUN- COOKIES, Marquardt, Dulciuri Feleacul, SIMEA SIBIU – SIEMENS, STAGE & SHOWTECH.

PARTENERII AUAN :

PRO FM, Sibiu 100%, Tribuna, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu Multumim conducerii Filarmonicii Sibiu pentru intelegerea si sprijinul manifestat in organizarea acestui eveniment.

Inregistrarea integrala a spectacolului din 14.12.2014 :

https://www.youtube.com/watch?v=7pnB_IVwRlo&feature=youtu.be

AFIS

Comments are closed.