Sibiu100%-29.11.2014
29 noiembrie 2014
Mos Nicolae – 2014
17 decembrie 2014

Comunicat de presa – 17.12.2014

COMUNICAT DE PRESĂ

Sibiu, 17.12.2014

Campania “CREDEM ÎN TINE” pe anul 2014 s-a încheiat cu succes !
In acest an – 2014, campania “Credem in tine”, lansata de “Asociația Umanitară Alexandra Nanu”- AUAN și Asociația Internațională de Tineret “BECOME”,s-a incheiat cu doua spectacole de inalta calitate artistica, apreciata pe masura de cei prezenti; spectacolele au avut loc la Sala Thalia din Sibiu, in zilele de 12 si 14 decembrie 2014, ultimul desfasurandu-se cu casa inchisa, cu mai bine de o saptamana inainte.

Am dorit ca acest eveniment sa fie unul asteptat, de referinta si constatam, cu bucurie, ca gala AUAN devine o traditie pentru orasul nostru.

Realizatorul si sufletul spectacolelor a fost RADU NECHIFOR – artist bine cunoscut pe plan local, national si international pentru frumoasele realizari si premii obtinute, insa ceea ce vrem noi sa subliniem este caracterul lui – in fata caruia ne inclinam.

Multumim tuturor artistilor invitati care, pe lângă talentul lor deosebit, au și calitatea de a se fi născut cu dorința dăruirii din ceea ce ei au primit ca har. Cu respect si bucurie ii amintim : Oana Andra – prim-solista a Operei Nationale Bucuresti, invitată în spectacole de operă, concerte şi recitaluri pe scene de prestigiu din intreaga lume, Alexandru Petrovici – cadru didactic la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, colaborari cu mari artisti din diferite tari, Grupul Vocal Anatoly – din Brasov, Mihai Teaca – Fagaras, Dreamcatchers, Magic Band, Sebastian Stan, Anca Marginean, Maria Cojocaru, Vlad Simon, formatia Mee and Mary, Luana Prodea si Dominique Simionescu. Spectacolul a fost prezentat de bine cunoscuta prezentatoare de televiziune Nicolle Stanese Cioltea.

Un moment emotionant, in cadrul spectacolului din 14 decembrie 2014, a fost inmanarea unei Diplome de Excelenta – AUAN si a unui Premiu de Excelenta, in valoare de 5.000 RON, oferit de Domnul Helmut Detschelt – Vancouver, Canada- membru de onoare AUAN, domnisoarei Alexandra Canciu, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Gh.Lazar” Sibiu, pentru Premiul I obtinut la Olimpiada Nationala de Limba Germana Moderna.

Din vânzarea biletelor și donațiile făcute s-a strâns suma de 19.137 RON (11.160 + 7.977), bani ce vor merge pentru sprijinirea educației copiilor merituosi dar mai putin norocosi decat noi. oferindu-le astfel forța, curajul și pregătirea necesară realizării lor în viață.

Mulțumim :
SPONSORILOR: S.C.Wenglor Electronic S.R.L., S.C. GERONIMO-RO S.R.L.,   S.C.Paconstruct S.R.L., Florke Production, City Flowers , SunCookies, Marquardt, Dulciuri Feleacul, Simea Sibiu – Siemens, Stage & Showtech si, nu in ultimul rand, domnișoarei Paula Stupariu pentru imbracarea salii Thalia intr-un decor de sarbatoare;
PARTENERILOR: PRO FM, Sibiu 100%, Tribuna, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu si
ziaristilor, prin intermediul cărora, bunele noastre intenții, au ajuns la cunoștința comunității
Multumim conducerii Filarmonicii Sibiu pentru intelegerea si sprijinul manifestat in organizarea acestui eveniment.

Tuturor celor care s-au implicat, într-un fel sau altul, în toate demersurile noastre dar și Dumneavoastră – cititorii acestor rânduri, vă dorim sărbători cu sănătate și liniste în suflet !

“Asociația Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN

Comments are closed.