Cadouri – Pasti 2014
18 aprilie 2014
Hermannstädter Zeitung – 9 Mai 2014
9 mai 2014

Oracle – targul de Pasti 2014

Oracle Romania, compania la care Alexandra a lucrat in perioada cat a locuit in Bucuresti, a organizat pe data de 17 aprilie 2014 evenimentul “EASTER Fair”, pentru a strange fonduri in scopuri umanitare. Membri AUAN din Bucuresti au considerat acest eveniment ca fiind potrivit pentru a face cunoscuta Asociatia in randul fostilor colegi ai Alexandrei si de a strange donatii pentru beneficiarii AUAN.

Ideea targului a fost ca participantii sa ofere o atentie handmade sau prajituri home made celor care vor sa doneze in scopuri umanitare. Membri AUAN a oferit celor care au participat la Easter Fair briose, cheesecake , prajituri cu cocos , ciocolata de casa, dar si produse decorative tematice pentru sarbatoarea pascala: lumanari, ghivece pictate, borcane decorate.

Evenimentul s-a finalizat cu strangerea a 686 RON, bani care vor fi donati in totalitate pentru scopurile AUAN. Multumim pentru sprijin si participare Cristianei Tolomeiu, Mihaelei Manea, Andreei Anghel si lui Bogdan Fratila, precum si tuturor membrilor AUAN de la Sibiu, care ne-au sustinut si motivat.

Comments are closed.