Antena 1 Sibiu 19.12.2013
19 decembrie 2013
Comunicat de presa – 19.12.2013
19 decembrie 2013

Sibiu 100% – 19.12.2013

Campania „CREDEM ÎN TINE” pe anul 2013 s-a încheiat cu succes

Scris de Raluca Buduşan
19 Decembrie 2013

Comunicate de presa

Și în acest an campania “Credem în Tine”, lansată de “Asociația Umanitară Alexandra Nanu”- AUAN și Asociația Internațională de Tineret “BECOME”, s-a încheiat, pe 15 decembrie 2013, cu un foarte frumos spectacol, inedit și apreciat , pe masură, de cei prezenți la eveniment. Spectacolul a fost la a 2-a editie și sperăm să devină un eveniment dorit, așteptat și de referință pentru publicul sibian, pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Protagoniștii Galei Umanitare 2013 – desfasurată cu casa închisă –  au fost artiști sibieni, care pe lângă talentul lor deosebit au și calitatea de a se fi născut cu dorința dăruirii din ceea ce ei au primit ca har. Ne face o mare bucurie să-I amintim : Radu Nechifor, Sebastian Stan, Dreamcatchers, Maria Cojocaru și Vlad Simon și invitaţii Anca Maria Mărginean, Luana Prodea și Dominique Simionescu. Spectacolul a fost prezentat de Nicolle Stanese Cioltea. Singura răsplata acceptată și primită de acești minunați artiști a fost reacția publicului : aplauze îndelungate și în semn de mulțumire și respect toți spectatorii s-au ridicat în picioare. Din partea noastră primesc doar mulțumiri, dar cât se poate de sincere.

Din vânzarea biletelor și donațiile făcute s-a strâns suma de 14.876 RON, bani ce vor merge în întregime pentru sprijinirea  educației copiilor defavorizați, oferindu-le  astfel forța, curajul și pregătirea necesară realizării lor în viață.

Mulțumim SPONSORILOR: Wenglor Electronic,  GERONIMO-RO , WBS TRAINING AG – GERMANIA, PACONSTRUCT ,  SCANDIA FOOD ,  7 SEVEN, CITY FLOWERS , BIOTECHNIK-ROMANIA, SIMEA SIBIU – SIEMENS, domnișoarei Paula Stupariu.

PARTENERILOR: Antena 1 Sibiu, Radio Zu, Sibiu 100%, Tribuna, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu;

TUTUROR ZIARIȘTILOR, prin intermediul cărora, bunele noastre intenții, au ajuns la cunoștința comunității

Consiliului Județean Sibiu și conducerii sălii Thalia, care au manifestat înțelegere și sprijin în demersurile noastre.

Tuturor celor care s-au implicat, într-un fel sau altul, în toate demersurile noastre dar și Dumneavoastră – cititorii acestor rânduri, vă dorim sărbători cu sănătate și liniste în suflet.

Dorica Nanu,

Director Executiv AUAN

http://www.sibiu100.ro/93-comunicate-de-presa/8938-campania-credem-in-tine-pe-anul-2013-s-a-incheiat-cu-succes

Comments are closed.