Sibiu 100% – 08.06.2013
10 iunie 2013
Comunicat de presa – 05.09.2013
5 septembrie 2013

Proiectul AUAN / 2012 – 2013

 “Asociatia Umanitara Alexandra Nanu” – AUAN, a incheiat cu succes, primul sau proiect, cel pentru anul scolar 2012 – 2013

In cadrul proiectului au fost prinsi 28 de beneficiari si anume:

17 beneficiari cu contract individual pe o perioada de 10 luni ( sept. 2012 – iunie 2013);
3 beneficiari cu contract individual pe o perioada de 6 luni ( ianuarie 2013-iunie 2013) ;
4 beneficiari – interventii punctuale (aparat dentar fix, taxe scolarizare, taxe participare festivaluri);
26 beneficiari au primit cadouri de Paste si/sau Craciun.
Suma achitata / beneficiari / Proiect = 43.747,83 RON

Poti vedea sumele / beneficiari, descarcand documentul

Sume achitate pe beneficiari …

Toate cumparaturile facute din acesti bani, s-au facut sub stricta supraveghere a responsabililor de caz – membrii AUAN.

In plus, beneficiarii AUAN, s-au bucurat si de atentia membrilor si simpatizantilor AUAN, care au inteles nevoile multiple ale acestora si au venit cu numeroase donatii :

-  calculatoare, ghiozdane, plata meditatii, meditatii engleza;
-  aparat cu microunde, masina de cusut, masina de spalat;
-  bonuri de masa, pat pliant, saltea Olanda;
-  rolle, pom de Craciun + ornamente + globuri, schiuri, clapari;
-  foarte multe haine : Romania, Germania, Canada, Olanda
-  aparate de fotografiat, telefoane mobile, aparat de ascultat muzica.

A fost primul proiect AUAN de anvergura, desfasurat pe perioada primului sau an de activitate,  perioada in care toti membrii AUAN, in baza voluntariatului, au depus o munca sustinuta pentru a ajunge la performantele, spunem noi, obtinute. Cu totii am avut multe de invatat, am tras concluzii foarte importante, in baza carora putem structura mult mai bine intreaga noastra activitate.

Am dorit si dorim ca activitatea asociatiei sa se desfasoare intr-o armonie, implicare si ajutor reciproc, atat intre membrii AUAN cat si intre AUAN si beneficiari. Cu alte cuvinte ca intr-o familie. De asta am tinut sa aflam parerea sincera a beneficiarilor despre relatia lor cu AUAN si cum au simtit ei ajutorul primit de la AUAN, in scopul imbunatatirii permanente a activitatii pe care o desfasuram si a implicarii beneficiarilor in actiunile nostre. Redam mai jos punctul de vedere a catorva beneficiari AUAN :

Beneficiar 4

Sunt foarte recunoscatoare pentru ca am fost aleasa sa fiu parte din proiectul asociatiei, deoarece, in acest fel, unele necesitati pe care nu mi le pot permite pot fi indeplinite. In opinia mea asociatia AUAN face o treaba minunata, ajutand copiii care, chiar au nevoie de ajutor,astfel dandu-le ocazia sa realizeze ceva in viata atunci cand familiile lor nu ii pot ajuta. Eu cred ca Asociatia Umanitata Alexandra Nanu trebuie sa continue, ajutand copiii, deoarece inca sunt multi copii care au nevoie de ajutorul pe care il ofera, indiferent cat de semnificativ este.Orice copil se bucura atunci cand este cineva care se preocupa de el si vrea sa il ajute.

Beneficiar 5

Colaborarea cu AUAN a fost o colaborare neasteptata din punctu meu de vedere.
Mi-a facut o deosebita placere sa comunic cu membrii asociatiei deoarece sunt oameni minunati cu un caracter special. Am numai cuvinte de lauda atat pentru asociatie cat si pentru oamenii care muncesc. Aceasta asociatie ne-a adus zambetul pe buze pentru ca ne-a ajutat la greu si a ramas langa noi. Stiu sunt inca un copli si nu constientizez sacrificiul pe care oamenii din spatele  acestui proiect bine gandit l-au facut pentru noi dar le pot multumi pentru interesul,comportamentul frumos si ajutorul acordat.Speram ca in continuare sa pastram o colaborare incheghata bazata pe sinceritate si incredere.
Mult succes pe mai departe!!

Beneficiar 6

Intre mine si asociatia AUAN s-a legat o stransa prietenie.
Ma bucur pentru faptul ca ne-au ajutat,ma bucur ca sunt oameni de incredere.Din punctu meu de vedere prietenia a fost si sper eu sa fie destul de indelungata si speciala.
Sunt bucuros ca asociatia ajuta oamenii si ca ne-a a ajutat si pe noi…nu am nimic rau sa le spun dar le urez mult noroc.

Beneficiar 7

AUAN m-a ajutat mult. Datorita ei am reusit sa ma duc la meditatii de engleza, care m-au ajutat sa intru la o clasa de avansati. M-au ajutat mult financiar. Am cunoscut persoane minunate. Am mers in doua tabere minunate in aceasta vara. Am primit multe rechizite pentru scoala si am multe haine. De Craciun si de Paste am primit cadouri. Ii multumesc, in special, Cristinei Tolomeiu pentru faptul ca s-a ocupat de mine si pentru ca mi-a oferit weekend-uri grozave. Multumesc mult asociatiei pentru ajutorul oferit.

Beneficiar 8

Sprijinul venit din partea Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu , a fos un real ajutor pentru mine si chiar si pentru familia mea. Aflandu-ne intr-o situatie foarte dificila din punct de vedere financiar eu,eram cea mai afectata pentru ca,fiind eleva in ciclul liceal, parintii mei nu-si puteau permite sa imi asigure strictul necesar pe perioada scolii.In putinele intlniri avute cu membrii asociatiei nu am avut ocazia sa ii cunosc indeajuns,insa pot spune un lucru sigur si anume ca sunt niste oameni foarte caldurosi ,care se straduie din rasputeri sa ajute in bunul mers al acestei asociatii. Ceea ce m-ar bucura,ar fi daca as putea face ceva ,catusi de putin, drept multumire pentru ceea ce mi se ofera.Inca un lucru care mi-ar place ar fi organizarea mai multor intalniri atat cu beneficiarii cat si cu membrii acestei asociatii cu scopul de a ne cunoaste mai bine si poate in viitor noi,acutalii beneficiari, putem continua ceea ce ei au inceput. Cele mai sincere multumiri,cu stima ….

Beneficiar 9

Eu ma numesc …….. si sunt in colaborare cu asociatia AUAN. Sunt foarte multumita deoarece am beneficiat de bunuri pe care parintii nu isi puteau permite sa mi le ofere. Am fost foarte multumita de modul in care s-a organizat Ziua Copilului,  1 iunie, pentru ca m-am simtit foarte, foarte bine si va multumesc foarte mult pentru ajutorul si sprijinul acordat pentru ca imi sunteti de foarte mare folos.

Va multumesc !

Beneficiar 10

Dragii mei,

A fost foarte distractiv la toate activitatile la care am participat impreuna cu domnul Mihai si cu doamna Sandrina. Mi-a placut foarte mult ziua de 1 Iunie in „Muzeul Satului” si sper ca o sa mai particip si la alte activitati de acest gen. Va multumesc din tot sufletul si sper ca in viitor nu o sa va dezamagest. Cu respect …

Beneficiar 11 si beneficiar 12 (frati)

In primul rand, va multumim pentru tot ajutorul primit din partea Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu. Si anul trecut si anul acesta de sarbatori, masa a fost plina de foarte multe bunatati, iar de Craciun am avut cel mai frumos brad de pana atunci. Fara ajutorul vostru poate nu reuseam sa vedem locuri frumoase ca cele din Cheile Turzii, Gradina botanica din Cluj sau Cetatea Alba Iulia. Tabara de la Cartisoara in care am fost mi sa parut foarte frumoasa si am avut parte de o experienta interesanta. Am fost si suntem foarte incantati de ajutorul primit din partea dumneavoastra si pentru asta va multumim din tot sufletul!

Benefiariar 19

Draga AUAN,

Mi-au placut foarte mult cadourile voastre minunate, spectacolele la care am cantat si faptul ca m-ati apreciat de fiecare data cand m-ati vazut. Va multumesc pentru tot ajutorul si imi doresc ca si in viitor sa fiti multumiti de rezultatele mele. De cate ori ma veti invita voi veni cu drag. Sunteti unii dintre prietenii mei cei mai buni si asa veti ramane mereu. Cu drag ….

Aducem cele mai calde multumiri tuturor sustinatorilor, simpatizantilor, donatorilor, sponsorilor, partenerilor AUAN, celor care au depus declaratiile 230 si 200 pentru AUAN, fara de care nu am fi putut realiza atat de multe, chiar din primul an de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *