Sibiu 100% – 16.02.2013
16 februarie 2013
Donatie haine Olanda – 2013
2 aprilie 2013

Donatie haine Canada – 2013

Noi, membrii asociatiei, avem un sentiment deosebit de placut, atunci cand persoane necunoscute, afland despre AUAN din ziare, Site, Facebook, cunostinte, reusesc sa perceapa bunele noastre intentii si ni se alatura. Astfel s-a intamplat cu cineva din Canada, care doreste sa ramana sub anonimat, plecat de mai bine de 40 ani din tara, afland despre noi din ziar, ne-a scris. Asa a inceput o frumoasa colaborare cu Dansul, in urma cu 10 luni.  Considera ca oricat de mult realizezi in viata, daca nu reusesti sa transmiti si altora, cu sufletul deschis, din experienta si bunurile acumulate atunci totul este in zadar.

Ne-a ajutat atat financiar dar si moral. Deosebit de interesat in a cunoaste, in detaliu, fiecare beneficiar in parte : situatia, nevoile, evolutia lui. Cunoscand atat de bine beneficiarii cuprinsi in Proiectul  AUAN pentru anul scolar 2012-2013, a trimis un pachet cu articole de imbracaminte, incaltaminte, etc. de o calitate deosebita, alegand personal anumite marimi si modele. Atentia la detaliu si implicarea profunda s-au observat in momentul in care hainutele alese se potriveau perfect respectivilor beneficiari, acestia devenind cei mai fericiti copii din lume!

Din partea copiilor si a noastra, cele mai calde si sincere multumiri.

Cum puteti ajuta dumneavoastra ? Donati acum bani sau haine pentru acesti copii defavorizati?

Foarte simplu, putei face o donatie online sau puteti dona prin transfer bancar, iar beneficiarii Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu (copii cu vastre intre 6 ani si 18 ani, elevi cu note foarte bune) vor primi bani sub forma de bursa lunara pentru achizitionarea de haine pentru scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *