Gala Umanitară „CREDEM ÎN TINE” – 2012

Comunicat de presa – 11.12.2012

COMUNICAT  DE PRESA

11 decembrie 2012

Campania “Credem în tine”, lansată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN împreună cu Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”, s-a încheiat sâmbătă, 8 decembrie, cu un grandios şi inedit eveniment artistic – concertul susţinut de Radu Nechifor, Sebastian Stan şi Magic Band, precum şi de invitaţii : Luana Prodea, Neluţu Hordobeţ şi formaţia ”Junetrip” din Cluj Napoca.

Ne-am dorit foarte mult şi am şi reuşit să oferim participanţilor la concert – desfăşurat cu casa închisă, o seară minunată, ce va rămâne de referinţă pentru următorii ani. Aplauzele îndelungate ale publicului, care în semn de mulţumire şi respect s-a ridicat de nenumărate ori în picioare, au fost mulţumirea sufletească a artiștilor și singura răsplată acceptată de ei. Toţi au prestat în faţa publicului sibian – cu o daruire si modestie cum  rar se întâlnesc, pentru o cauză umanitară, fără nicio recompensă financiară. În numele copiilor, care vor beneficia de fondurile strânse, le aducem cele mai calde mulţumiri.

Mulţumim tuturor participanţilor la concert, care ne-au onorat cu prezenta si in mod special donatorilor, care au înteles bunele noastre intenţii, demonstrând acest lucru prin frumoasele donaţii făcute la sfârşitul concertului, primind, pentru efortul lor, felicitări facute de copiii de la : Scoala Gimnazială “I.L.Caragiale” Sibiu, Centrul de Educaţie Incluzivă Nr.2 Sibiu si, nu în ultimul rând, copiii beneficiari ai AUAN. Tuturor copiilor – parteneri , calde îmbrăţișări din partea noastră.

Din vânzarea biletelor şi donaţiile făcute s-a strâns suma de 11.175 RON, bani ce vor merge în întregime pentru sprijinirea educaţiei copiilor defavorizaţi, oferindu-le, astfel, forţa, curajul, energia şi pregătirea necesară continuării realizării lor în viaţă.

Acest eveniment a fost sponsorizat de firma S.C.Wenglor Electronic SRL la care s-au adaugat : S.C. Paconstruct SRL si S.C. Sobis Solutions SRL şi susţinut de partenerii : Antena 1 Sibiu, Radio Zu, Sibiu 100%, Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu – AUAN        Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”

Dorica Nanu                                                                   Cătălin Grigoraș

Director Executiv                                                            Președinte