De Sfantele Sarbatori de Pasti 2012
11 aprilie 2012
Oradesibiu.ro 14-05-2012
14 mai 2012

Wenglor – 10 ani de activitate in Romania

wenglor (www.wenglor.com) – 10 ani de activitate in Romania

Pe data de 30 aprilie 2012, Asociatia Umanitara Alexandra Nanu – AUAN a avut onoarea de a fi invitata de firma germana S.C.”wenglor electronic” Srl, firma de renume national si international, unde Alexandra Nanu a lucrat mai bine de doi ani, la aniversarea a 10 ani de activitate in Romania.

La eveniment au participat : Familia Baur – patronii din Germania ai firmei , 41 reprezentanti germani, institutii locale ale statului, ziaristi, alti invitati.

Evenimentul a pus in lumina frumoasele succesele obtinute de wenglor de-alungul anilor si nu doar atat. A demonstrat si sensibilitatea Familiei Baur asupra problemelor sociale ale comunitatii in mijlocul careia isi desfasoara activitatea. In sustinerea acestei afirmatii vine gestul, deosebit de generos, de a oferi o sponsorizare de 10 000 EUR Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu – AUAN.

Sponsorizarea a fost inmanata personal de intemeietorul acestei firme, Domnul Dieter Baur.

Intreaga echipa a Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu – AUAN doreste, ca si pe aceasta cale, sa multumeasca firmei wenglor si in mod special Familiei Baur si sa-i asigure ca banii oferiti vor ajunge acolo unde este mai mare nevoie de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *