Press release – 15/05/2012
15 May 2012
Jurnaldesprematuritate 17.05.2012
17 May 2012

Evenimentsibiu.ro 17.05.2012

De curand, la Sibiu, a luat fiinta Asociatia Umanitara Alexandra Nanu

Totodata, a fost lansat si primul  primul proiect care are ca scop sustinerea tinerilor care isi doresc sa studieze, dar nu o pot face din cauza ca nu isi pot finanta studiile.

Misiunea AUAN este sa acorde ajutoare materiale, financiare si consiliere tinerilor intre 6 si 19 ani, care doresc si pot sa-si cladeasca o cariera profesionala, dar sunt defavorizati de situatia financiara precara a familiilor din care provin. Selectia cazurilor se face pe baza anchetelor sociale realizate de membrii asociatiei, si se tine cont de performanta scolara si venitul net pe membru de familie, care nu trebuie sa depaseasca 500 lei. Asociatia Umanitara Alexandra Nanu a fost creata de un grup de persoane unite de un  gand comun.

De a-i ajuta pe cei nevoiasi sa studieze, asa cum ar fi facut Alexandra. Din pacate o boala i-a curmat viata. Avea 26 de ani cand, a plecat la ceruri. Prietenii si parintii Alexandrei au infiintat o fundatie care ii poarta numele. Fundatia a strans ceva bani din sponsorizari, dar acestia nu sunt suficienti pentru a duce planul la bun sfarsit. Daca cineva poate sprijini material AUAN este rugat sa o faca. Acesti bani vor ajunge la copiii care vor cu adevarat sa studieze dar, nu au posibilitate materiala.

Sursa: http://www.evenimentsibiu.ro/de-curand-la-sibiu-a-luat-fiinta-asociatia-umanitara-alexandra-nanu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *