gala-auan-ozana-barabancea

Campania „Credem în tine”, lansată de „Asociația Umanitară Alexandra Nanu”- AUAN și Asociația Internațională de Tineret “BECOME” a ajuns la a V-a ediție.

Evenimentul s-a desfășurat in aceasta saptamana la Sala Thalia, iar printre invitații de seamă s-a aflat și solista Ozana Barabancea.
„Ne bucurăm de prezența dumneavoastră într-un număr atât de mare, ceea ce ne arată susținerea și aprecierea pe care o nutriți față de AUAN. Și, suntem încântați să pășim împreună în atmosfera de Crăciun. Această ediție este una specială dedicată tuturor celor implicați în activitatea făcută temeinic cu mult suflet, răbdare și devotament în memoria Alexandrei Nanu și din aprilie 2015 și al tatălui ei, Ioan Nanu”, au anuntat organizatorii
70.000 Euro, investiti de AUAN  în educarea tinerilor
Suma totală investită de AUAN în educarea elevilor a fost de 70.000 euro. Au beneficiat de sprijin direct copii și tineri meritoși, care au situații materiale reduse, fiind acordate aproximativ 20 de burse lunare pe parcursul

întregului an școlar. În plus, bursierii beneficiază de tratamente stomatologice, oftalmologice, inclusiv aparate dentare și ochelari.

De asemenea, au fost finanțate proiecte în unitățile școlare si se ofera cadouri pentru 50 de copii.
La finalul colaborării cu asociația, fiecare beneficiar, elev în clasa a 12-a, primește suma de 1.000 lei pentru a-i fi de ajutor în următorul pas în viață.

gala-auan-premeierea-lui-mihai-teaca

În cadrul galei a fost și premierea elevului Mihai Teacă, olimpic la pian. Premiul a fost oferit de sibianul Helmut Detschelt, care, deși locuiește în Canada, revine, în decembrie, în oraşul natal, să fie alături de AUAN.

“Aici este unul din locurile unde mă simt cel mai acasă”, a spus acesta.
Artiștii au cântat benevol pentru AUAN

Invitați să susțină spectacole au fost Radu Nechifor, cel care

este întotdeauna alături de AUAN, Teodora Bârsan, Maria Cojocaru, Anca Mărginean, Mihai Teacă, Dominique Simionescu, Luana Prodea și invitatul surpriză, Ozana Barabancea.

Toți artiștii au venit benevol și fără vreo recompensă financiară.
Laura Denisia Matei, Jurnalism, anul III